Hantering av personuppgifter

Har du någon fundering eller fråga som du inte hittar svar på nedan? Kontakta oss!

Vem är ansvarig för de personuppgifter vi samlar in?

Våges AB, org.nr.:556797-3432, med adress Äskås Sjösås, Östrakärr, 36042 Braås, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Hur behandlar vi dina personuppgifter?

De personuppgifter som du lämnar ifrån dig till Våges behandlas med största respekt. Vi sparar och behandlar dina personuppgifter på våra servrar och åtar oss att tillhandahålla lämpligt skydd för dina personuppgifter. Några av de säkerhetsåtgärder som vi använder är brandväggar och behörighetskontroller. Dina kortuppgifter skickas direkt och krypterat till vår betalningsleverantör, uppgifterna sparas inte i Våges system.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig som kund?

Om du registrerar dig på vårt nyhetsbrev accepterar du att din e-postadress kommer att lagras på våra servrar. Vi behöver din e-post för att kunna ge dig nyheter, information och erbjudanden från oss.

När du genomför ett köp hos oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter och samtycker till att den informationen kommer att lagras på våra servrar. Informationen inkluderar leveransinformation och faktureringsinformation. Vi behöver uppgifterna för att kunna leverera dina varor och ge dig så bra service som möjligt.

Vi sparar även information som du lämnar till oss via sociala medier samt information som du skickar genom vår webbplats.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

För dig som valt nyhetsbrev sparas din e-postadress. Om du inte önskar nyhetsbrev kan du enkelt klicka på ”Avsluta prenumeration” längst ner i något av våra nyhetsbrev. Alternativt kontakta oss info@vages.se och be oss ta bort dig från mailinglistorna.

Vid E-handel och information som du skickat till oss på vår webbplats behöver vi spara dina personuppgifter för att ge dig så bra service som möjligt, exempelvis om det uppstår problem med leverans eller en vara i efterhand. En order sparas så länge som bokförningslagen kräver att man sparar den, dvs. 7 år. Du har alltid rätt att få veta vilka av dina personuppgifter vi hanterar, och få dem rättade. För att få detta kontaktar du oss på info@vages.se

Vilka kan vi komma att dela dina personuppgifter med?

Vi respekterar alltid våra kunders önskemål gällande hantering av deras personuppgifter så långt det är möjligt och gällande lag tillåter. Vi säljer aldrig vidare dina uppgifter och delar endast med oss av dem till de partners vi anlitar för att fullgöra våra åtaganden mot dig som kund, t.ex. betalleverantörer och transportörer där deras tillgång till och rättigheter att använda uppgifterna är begränsade till att fullgöra vårt åtagande mot dig som kund.

Updaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.